Вивчаємо тренди кулінарного мистецтва

Нещодавно в готельно-ресторанному комплексі «Мелодія» шеф-кухарі столичного ресторану преміям-класу «Black Market Restaurant» Олексій Сидоров та Олексій Соколан проводили майстер-клас «Сет із п’яти страв замість двох класичних», під час якого презентували подачу маленьких порцій, орієнтуючись на вектор мішленівських ресторанів. Особливу увагу було зосереджено на формування смаку та естетичній складовій у презентації страви.  

До заходу долучились студенти та майстри виробничого навчання відділення харчових технологій, які мали унікальну нагоду засвоїти новітні технології в приготуванні та креативній подачі страв з використанням надсучасного устаткування.

Побувавши в атмосфері творчості та інновацій, студенти отримали незабутній фаховий досвід та надихнулися бажанням пізнавати, творити, досягати вершин в обраній професії.