Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Вивчаємо основи гостинності на практиці

9153pos_crНещодавно під час практичного заняття у рекреаційному комплексі «Рестпарк» студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися із специфікою індустрії гостинності.

У першу чергу майбутніх фахівців зацікавила вся структура комплексу: номерний фонд, вишуканий ресторан, конференц-зал, тематичні бенкетні зали, дерев’яні альтанки, більярдний зал. Адже індустрія гостинності включає у собі різні сфери діяльності людей – туризм, відпочинок, розваги, готельний і ресторанний бізнес, екскурсійну роботу, організацію виставок і проведення різних конференцій. Під час спілкування з директором рекреаційного комплексу Назаром Гусаком та працівниками різних служб увага була приділена питанням проходження практики та майбутнього працевлаштування.

Завдяки таким практичним заняттям у студентів є можливість отримати первинні професійні уміння і навички із своєї спеціальності, що є першим кроком в успішній кар’єрі.

Волинський коледж НУХТ