Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Циклова методична комісія викладачів професійно-теоретичної підготовки

Загальна характеристикаВикладацький складНавчальні дисципліниМетодичні напрацювання

Діяльність циклової методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки спрямована на поглиблення науково-теоретичних знань, виховання та розвиток особистості майбутнього кваліфікованого робітника, формування його професійної конкурентоспроможності, компетентності та інформаційної культури. Для досягнення цієї мети викладачі працюють над підвищенням свого кваліфікаційного рівня, застосовують передовий педагогічний досвід, нові педагогічні технології. Підвищенню професійної компетенції викладачів комісії сприяє аналіз та вдосконалення змісту навчальних програм, розробка комплексно-методичного забезпечення, електронних засобів навчання та контролю знань, організація відкритих занять та їх обговорення, організація семінарів, бесід за круглим столом, на яких обговорюється й узагальнюється досвід роботи викладачів. З метою підвищення якості знань учнів навчання організовується з урахуванням вимог сучасних інформаційних технологій.

Робота викладачів комісії проводиться в рамках методичної проблеми «Впровадження інновацій та комплексності для підвищення результативності навчання майбутніх фахівців у процесі вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки».

Показником ефективної навчально-методичної роботи викладачів комісії з обдарованими учнями є перемоги учнів у конкурсах професійної майстерності.

kizymКізим Світлана Олександрівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», викладач-методист
Сімощук Віктор Михайлович, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», викладач-методист
andrusАндрусь Тетяна Володимирівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», старший викладач
Kolisn150180Колісниченко Олександр Іванович, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», старший викладач
mezhovaМежова Оксана Володимирівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», старший викладач
ooРойко Олег Олександрович, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», старший викладач
filinaФіліна Антоніна Олексіївна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», старший викладач
Яковлюк Надія Адамівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», старший викладач
bilokon_150_180Білоконь Оксана Леонідівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
bilБілокурець Анатолій Володимирович, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
butakov2Бутаков Олексій Авенірович, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
levЛевичкіна Олена Валентинівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
П’явка Тамара Григорівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
Романюк Анатолій Ананійович, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
Юзвяк Ганна Петрівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»
SvetaЗінкевич Світлана Георгіївна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст І категорії»
Корчук Оксана Ігорівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст І категорії»
semenuk_150_180Семенюк Тетяна Степанівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст І категорії»
steshenko_omРойко Ольга Михайлівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст І категорії»
Табун Неля Федорівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст І категорії»
gavrГавриленко Марія Афанасіївна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст ІІ категорії»
Козак Тетяна Володимирівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст II категорії»
Матвіїшина Марія Аркадіївна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст ІІ категорії»
svetaСичук Світлана Миколаївна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст ІІ категорії»
Алієва Алла Володимирівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст»
struk_150_180Струк Юлія Василівна, кваліфікаційна категорія «спеціаліст»
Іноземна мова за професійним спрямуванням

Метою вивчення дисципліни є розвиток практичних навичок володіння іноземною мовою, прийомами отримання інформації з фахових оригінальних текстів

Основи алгоритмізації та програмування

Метою вивчення дисципліни є оволодіння методикою створення алгоритмів розв’язання задач у візуальному середовищі програмування Visual Basic

Основи бухгалтерського обліку

Навчальна дисципліна дає можливість учням оволодіти методикою обліку банківських операцій

Устаткування підприємств громадського харчування, Устаткування підприємств харчування, Устаткування торговельно-технологічного обладнання, Торговельно-технологічне обладнання

Дисципліни забезпечують формування теоретичної та практичної бази знань учнів з використання, обслуговування сучасного устаткування в закладах ресторанного господарства

Основи електронного діловодства, Основи діловодства

Вивчення єдиного порядку роботи з документами в установі, документаційне забезпечення на основі використання сучасної техніки, автоматизованої технології роботи з документами

Українське ділове мовлення, Документаційне забезпечення управління, Українське ділове мовлення і редагування службових документів

Ознайомлення з відомостями про стилі сучасної української мови, зокрема офіційно-діловим, класифікацією ділових паперів та вимогами до їх складання, зразками оформлення різних видів документів. оволодіння навичками складання ділових паперів

Організація обслуговування в ресторанах

Передбачено вивчення науково обґрунтованих підходів до організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів

Волинський коледж НУХТ