Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Підбиття підсумків Дня харчовика

Сьогодні, 21 жовтня, в актовій залі технікуму відбулося підбиття підсумків Дня харчовика, який нещодавно відзначали всією дружньою родиною Волинського технікуму НУХТ.
Кулінарний фестиваль «Поліська осінь» пройшов як завжди з розмахом – свято вдалося на славу. Директор технікуму Ігор Корчук виступив зі словами подяки всім учням, студентам, викладачам за розвій творчості та активну громадську позицію. В його словах неодноразово звучали нотки гордості і захоплення педагогічним колективом та молоддю Волинського технікуму НУХТ. З особливою теплотою було згадано першокурсників, які влилися у нашу невгамовну родину. Зокрема, відділення загальноосвітніх дисциплін настільки грандіозно представило обряди та звичаї Полісся, що русалки, козаки, колоритні україночки та різдвяні колядники, які наче з легенд та міфів прийшли до нас, ще довго нам усім ввижалися. І не дивно, що саме першокурсники за оригінальність та художнє оформлення обрядових страв, найкраще відтворення фольклору отримали чи не найбільше сертифікатів та грамот.

За активну участь у заходах, присвячених Дню працівника харчової промисловості, високу майстерність у представленні товаровиробників, найкращі презентації страв українського, польського, білоруського Полісся, а також за проведення екскурсій у рамках організації заходів відзначені грамотами та сертифікатами чимало учнів, студентів та викладачів усіх відділень, бо ж вклали багато праці та часточок своїх сердець у проведення свята.
Отож, підбиття підсумків проведення Дня харчовика показало, що ми вміємо працювати, вчитись та організовувати різноманітні творчі заходи, які є родзинками нашого технікуму.

Волинський коледж НУХТ
error: Вміст захищено