Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Напрацювання професійних вмінь та навичок майбутніх професіоналів

1На базі навчального ресторану-лабораторії відбуваються практичні заняття, на яких учні Волинського технікуму НУХТ мають можливість опановувати ази майбутньої професії.
Учні групи №28 «Офіціант. Бармен» разом із майстром виробничого навчання Юлією Струк напрацьовували формування вмінь і навичок у приготуванні безалкогольних змішаних напоїв.

Вивчали такі технології та методи приготування напоїв, як шейк, білд, стир. Учні отримали відмінні навички в приготуванні напоїв типу «айскрі», «фіз», «фраппе», «кобле». Навчилися готувати сиропи, мікси, елементи оформлення для коктейлів. Також майбутні фахівці ознайомилися з технічними характеристиками і правилами експлуатації кавової машини.

Учні, користуючись запропонованим набором інструментів, посуду, застосовуючи вивчені теоретичні знання, виконували практичні завдання згідно з технологічними картками. При цьому чітко дотримувалися правил техніки безпеки, естетики і алгоритму технологічного процесу. В результаті самостійно складали технологічну картку змішаного напою, розраховували кількість інгредієнтів, давали оригінальні назви коктейлям.

Волинський коледж НУХТ
error: Вміст захищено