Майстри ресторанного обслуговування змагалися за звання найкращого

З метою підвищення інтересу до майбутньої професії, розкриття таланту і здібностей учнів, удосконалення професійних знань, умінь та навичок майстер виробничого навчання Юлія Сус провела серед учнів групи № 66 «Майстер ресторанного обслуговування» конкурс професійної майстерності.

Практична частина конкурсу показала професійну вправність, творчий підхід при оформленні та сервіруванні столу. Конкурсанти продемонстрували цікаві тематичні сервіровки «До дня народження», «Пасхальна» та «Весняна чайна». Також учні розробили меню та прейскурант відповідного заходу.

Заключним етапом конкурсу були дебати із знання теоретичного матеріалу між командами. Після чого були визначені переможці, які були відзначені грамотами та призовими сертифікатами. Треба зазначити, що всі учні продемонстрували старанність, відповідальність та інтерес до вивчення обраної професії.