Майбутні технологи вивчали процес виробництва соусів

, ,

В рамках тижня циклової комісії «Виробництва і технологій» студенти груп № 29, № 59, № 39 разом із викладачем фахових дисциплін Мар’яною Повар побували на виробництві в ПрАТ «Волиньхолдинг», яке є одним з найбільших і динамічних підприємств в Україні: за період своєї діяльності на ринку соусів та приправ компанія здобула лідируючу позицію.

Продукція холдингу виготовляється за європейськими стандартами, вона добре відома на українському ринку та за кордоном, − це майонез, кетчуп, соус, гірчиця і приправи, які виробляються за класичними фірмовими рецептурами та реалізуються під торговою маркою «Торчин».

Молодь ознайомили з історією заводу, з програмами стажування та проходження виробничої практики. Для студентів було організовано зустріч з технологами, а також цікаву екскурсію в емульсійний цех.

Вже з перших кроків стало зрозуміло, що потрапили на підприємство, де дбайливо ставляться як до працівників, так і до візитерів. Після того, як студенти причепурилися у білосніжні халати та одягли свої ковпаки, рекрутер холдингу Лариса Новак провела розгорнуту цікаву екскурсію по заводу. Майбутні технологи мали змогу побачити всі етапи виробництва майонезу «Європейський», починаючи від збивання емульсії до безпосереднього фасування та упаковки готової продукції. Студентам також продемонстрували як на виробництві проводиться «бабл-тест» на міцність упаковки готового майонезу. Приємним був той факт, що по завершенню візиту майбутнім технологам вручили сувеніри – продукцію ТМ «Торчин».

Використання екскурсійних занять в організації навчально-виховного процесу дозволяють проводити спостереження, безпосередньо вивчати різні предмети, явища і процеси у виробничих умовах, тим самим розвивати професійні компетенції майбутніх фахівців спеціальності «Виробництво харчової продукції».