Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Лабораторія контролю якості харчової продукції

labЛабораторія контролю якості харчової продукції Волинського коледжу НУХТ проводить аналізи з визначення фізико-хімічних показників та виявлення фальсифікації продовольчої сировини, напівфабрикатів, харчових продуктів, готових кулінарних виробів:

  • Води
  • Зерна та інших зернових культур
  • Борошна, круп, макаронних виробів, готових сухих сніданків
  • Хліба та хлібобулочних виробів
  • Молока та молочних продуктів (сир, масло, сухе молоко, дитячі молочні суміші, молочні консерви)
  • М’яса та м’ясних продуктів
  • Риби та рибних продуктів, морепродуктів, рибних консервів
  • Овочів, фруктів, ягід та продуктів їх переробки (свіжі, сушені та заморожені, соки, варення, джеми)
  • Кондитерських виробів
  • Лікарських рослин
  • Меду
  • Чаю
  • Кави
  • Оцту
  • Готових кулінарних страв
  • Напівфабрикатів (рибних м’ясних, тістових, сирних тощо)
  • Грудного молока

У лабораторії проводяться також радіологічні дослідження харчових продуктів (грибів, ягід, лікарських рослин, фіточаїв, зернових культур, дитячих молочних сумішей та інших продуктів).

Є можливість здійснювати проміжну експертизу продовольчої сировини за різними показниками для приватних підприємців та малих підприємств, які не мають власних лабораторій контролю якості. За необхідності проводимо дослідження якості на різних етапах технологічного процесу.

Лабораторія обладнана сучасним високоточним обладнанням, усіма необхідними реактивами та посудом, що дає можливість отримувати точні результати та визначати навіть мінімальні концентрації досліджуваних речовин.

Пам’ятайте, що якісні продукти харчування сьогодні – це активне довголіття завтра!!!

Контактна інформація
(099) 2616178 Ольга Михайлівна
(098) 0850704 Валентина Павлівна
м. Луцьк, вул. Кафедральна, 6
Волинський коледж НУХТ