Лабораторна робота на базі кондитерської студії «Dolcestory»

На базі кондитерської студії «Dolce story» 28 квітня,  в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій для студентів групи ХТ-33 під керівництвом викладача фахових дисциплін Юлії СИДОРУК, було проведено лабораторну роботу на тему «Технологія приготування сучасних тістечок та тортів», де студенти відпрацювали практичні навички приготування тістечок «Еклер з фісташковим кремом», тістечко «Анна Павлова» та бенто торт «Червоний оксамит».

У ході заняття директор студії Світлана СКОПЮК, також ознайомила здобувачів освіти із сучасними тенденціями оздоблення кондитерських виробів, зокрема, більш детально розповіла про технологію виробництва та використання цукрових квітів при оформленні весільних короваїв.

Проведення такого роду заняття формують та розвивають загальні і професійні компетентності в галузі харчової технології, що направленні на здобуття студентом знань, вмінь і навичок успішної роботи в сфері харчової промисловості, дозволяють йому бути відповідальним, соціально мобільним та затребуваним на ринку праці.

Юлія СИДОРУК