Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Коледж відкрив літній сезон практик

Реалізовуючи концепцію практико-орієнтованої освіти, Волинський коледж НУХТ приділяє особливу увагу організації виробничої практики та професійного стажування студентів.

Практика студентів є обов’язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців і проводиться на відповідним чином оснащених базах практики як нашого коледжу, так і на сучасних підприємствах та закладах.

Так цього року «першими ластівками», що розпочали літній сезон практик, стали студенти другого і третього курсів відділення готельно-туристичного обслуговування, які відбули на практику в готельний комплекс-курорт «Рута» (Затока, Одеська область). Там вони мають можливість закріпити набуті знання, отримати досвід, відчути важливість отримання теоретичних знань та навичок їх застосування в робочих умовах. Адже випускник коледжу, який має практичний досвід роботи, є більш адаптованим до майбутньої трудової діяльності, може краще оцінити професійну ситуацію та вирішити певні професійні питання.

Волинський коледж НУХТ