Категорія: Навчання

  • Психологія кольору в рекламі

    Психологія кольору в рекламі

    В рамках тижня циклової випускової комісії обліку, фінансів та підприємницької діяльності для здобувачів освіти за ОПС фаховий молодший бакалавр, спеціальностей 075 Маркетиг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, викладачем фахових дисциплін Валентиною ДОМБРОВСЬКОЮ було проведено лекцію на тему: «Психологія кольору в рекламі».  У ході лекції було розглянуто та проаналізовано вплив кольорів на поведінку споживача, доцільність…

  • Тренінг «Управлінські процеси на підприємстві»

    Тренінг «Управлінські процеси на підприємстві»

    6 березня 2023 р. в рамках тижня циклової випускової комісії обліку, фінансів та підприємницької діяльності для студентів 2 курсу відділення «Економіки та підприємництва» доктором педагогічних наук, доцентом Кінах Нелею Володимирівною було проведено тренінг «Управлінські процеси на підприємстві», де студенти на прикладі симуляційних ігор змогли відтворити особливості організації та управління на сучасному підприємстві під час виконання…

  • Відкрита лекція “Кібербезпека: міфи та реальність”

    Відкрита лекція “Кібербезпека: міфи та реальність”

    6 березня стартував тиждень циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії. Голова циклової комісії, Олександр Ройко, представив здобувачам план заходів на цей тиждень.  Розпочався тиждень із відкритої лекції викладача фахових дисциплін Олександра Поночевного на тему «Кібербезпека: міфи та реальність». Тема кібербезпеки є важливою не тільки в контексті інформаційних технологій, але й в сучасному житті загалом.…

  • Практична підготовка як шлях до професійного зростання

    Практична підготовка як шлях до професійного зростання

    Students of the Tourism, Hotel and Restaurant department enhance their professional skills in work-based conditions.  They’ve improved proficiency to organize hotel management processes З приходом весни активізується туристичний потенціал нашого міста. Ми з радістю очікуємо туристів, які бажають пізнати історію древнього Луцька, відпочити та відкрити для себе новий і цікавий куточок України – Волинь. У зв’язку…

  • Презентація кваліфікаційних досліджень на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи

    Презентація кваліфікаційних досліджень на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи

    З 20 по 27 січня 2023 року на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи відбувалась державна атестація з іноземних мов спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», де здобувачі презентували свої дослідження та демонстрували рівень володіння англійською та польською мовами. Тематика доробків була актуальною та відповідала реаліям сьогодення. Роботи мали елементи новизни та практичне спрямування, чим…

  • Державна атестація – завершальний етап навчання в коледжі

    Державна атестація – завершальний етап навчання в коледжі

    Державна атестація – це надзвичайно важливий момент в житті студентів, адже вони повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі знань перед членами екзаменаційної комісії. Разом з тим, державна атестація – це є завершальний етап підготовки студентів освітньої програми «Харчові технології». Слід відзначити, що 90 студентів відділення Харчових технологій успішно склали комплексний екзамен зі спеціальності. Під час…

  • Завершальний етап освітнього процесу

    Завершальний етап освітнього процесу

    Завершальним та важливим етапом освітнього процесу є підсумкова атестація здобувачів, що підтверджує програмні результати навчання. На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи  відбувся випускний комплексний екзамен  з фахових дисциплін здобувачів освіти Освітньо-професійної програми  241 “Готельно-ресторанна справа”. Під час підсумкової атестації екзаменаційна комісія констатувала, що здобувачі освіти продемонстрували високий рівень здобутих фахових компетентностей, креативного мислення, уміння аналізувати…

  • На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи розпочалась державна атестація

    На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи розпочалась державна атестація

    На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи розпочалась державна атестація молодших спеціалістів та фаховий молодших бакалаврів. Зокрема, уже відбувся випускний комплексний екзамен  здобувачів освіти освітньо-професійної програми 242 «Туризм». Здобувачі-випускники продемонстрували ґрунтовні знання з фахових дисциплін, вміння аналізувати матеріал, творчо мислити, використовувати здобуті знання в практичній діяльності. Екзаменаційна комісія відзначила високий теоретичний та фаховий рівень підготовки здобувачів…

  • Формуємо професійну компетентність

    Формуємо професійну компетентність

    З метою реалізації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» та впровадження сучасних технологій в освітній процес, набуття практичних навичок здобувачів освіти, викладачами відділення туризму та готельно-ресторанної справи Тетяною Іщик та Світланою Сичук було проведено інтегроване практичне заняття з освітніх дисциплін «Організація ресторанного господарства» та «Інформаційні технології в готельно-ресторанному господарстві». Під час заняття здобувачі розробляли меню ресторану із…