Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Методична діяльність

Міжнародний день з прав людини

Міжнародний день з прав людини

Свобода означає абсолютне верховенство прав людини Франклін Рузвельт Сьогодні, 10 грудня, весь світ відзначає Міжнародний день з прав людини. Головна його мета– встановлення в усьому світі понять свободи, безпеки й чесності людей повідношенню одне до одного. Саме тому у Волинському коледжі…

Відкрите лекційне заняття на тему «Особливості японської кухні»

Відкрите лекційне заняття на тему «Особливості японської кухні»

23 листопада в навчальному ресторані «Біля замку» викладач фахових дисциплін Мар’яна Повар провела відкриту лекцію з предмету «Етнічні кухні» у групах № 29 (спеціальність «Виробництво харчової продукції»), № 59 (спеціальність «Харчові технології») та № 68 (спеціальність «Готельно-ресторанна справа») на тему…

Навчальний тренінг з кібербезпеки

Навчальний тренінг з кібербезпеки

В межах проекту #CYBEREDUA2018, що спрямований на запровадження освітніх програм підготовки фахівців з кібербезпеки в професійних (професійно-технічних) закладах та коледжах, 26 листопада 2018 року на базі українського представництва мережної Академії Cisco за участю представників США та ГО «Українська Академія кібербезпеки»…

Другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови

Другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови

Нещодавно на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся Другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови, метою якого було ознайомити спільноту викладачів із сучасними тенденціями у сфері навчання та викладання. Наш освітній заклад представляла викладач іноземної мови за професійним спрямування Вікторія…

Нетрадиційний урок-гра “The importance of English in student’s life”

Нетрадиційний урок-гра “The importance of English in student’s life”

Сьогодні, 12 листопада, на відділенні загальноосвітньої підготовки розпочався тиждень іноземної мови під назвою “The Student’s World”, присвячений Дню студента, що традиційно відзначають 17 листопада. Тиждень розпочався нетрадиційним уроком-грою “The importance of English in student’s life”, який був проведений викладачем англійської…

Викладачі та майстри ВоК НУХТ взяли участь у роботі онлайн конференції «Професійна освіта в умовах сталого розвитку суспільства»

Викладачі та майстри ВоК НУХТ взяли участь у роботі онлайн конференції «Професійна освіта в умовах сталого розвитку суспільства»

8 листопада 2018 року викладачі та майстри виробничого навчання ВоК НУХТ взяли участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Професійна освіта в умовах сталого розвитку суспільства», яка відбулась на базі Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України. Конференція…

Розвиток компетентнісного підходу до навчання та викладання

Розвиток компетентнісного підходу до навчання та викладання

Протягом чотирьох днів 16.10-19.10.2018 викладачі закладів вищої освіти із усієї України брали участь у креативному кампусі «Вище». Це – інтенсивна навчальна подія для викладачів, зосереджена на впровадженні компетенцій креативності, вирішення проблем та критичного мислення в університетах та коледжах. Волинський коледж…

Засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з гуманітарної освіти та виховання

Засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з гуманітарної освіти та виховання

На базі Волинського коледжу НУХТ відбулось засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з гуманітарної освіти і виховання з 17-ти вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Волинської області. Перед учасниками секції з вітальним словом виступила в.о. директора Волинського коледжу НУХТ Алла Голуб,…

Відкритий урок з предмету «Технологія приготування страв, закусок, напоїв з основами товарознавства»

Відкритий урок з предмету «Технологія приготування страв, закусок, напоїв з основами товарознавства»

02 березня 2018 року в рамках тижня циклової методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки було проведено відкритий урок на тему: «Кулінарна характеристика страв з яєць та страв із сиру». Урок проходив у формі бесіди, під час якого  викладач фахових дисциплін Мар’яна…

Розпочався тиждень циклової методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки

Розпочався тиждень циклової методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки

З 26 лютого по 02 березня в коледжі проходить тиждень Циклової методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки, в рамках якого викладачі продемонструють для учнів цікаві заходи ти заняття. Тиждень розпочала голова циклової комісії Кізим Світлана, яка акцентувала увагу на важливості якісної…

Волинський коледж НУХТ