Знайомство студентів коледжу з Національним університетом харчових технологій

25 листопада студенти груп 48, 37, 49, 39 разом із викладачами Шепелюк Галиною Степанівною та Сичук Світланою Миколаївною побували на Дні відкритих дверей у Національному університеті харчових технологій, де вони мали можливість познайомитися з керівництвом НУХТ,  побачити аудиторії, кабінети та лабораторії навчального закладу. Крім того комерсанти відвідали цікавий тренінг «Як заробляти від 1000$ на місяць».

Студентів коледжу  радо вітали нас на факультеті «Автоматизації і комп’ютерних систем».  Знайомство з викладачами та студентами факультету відбулося  біля стенду кафедри «Інтегрованих автоматизованих систем управління»

Завідувач кафедри «Інформаційних систем» Самсонов Валерій Васильович, професор, кандидат технічних наук розповів про досягнення студентів та викладачів факультету, перспективи навчання та працевлаштування по завершенні навчання. «Між кафедрою інформаційних систем та Каунаським технологічним університетом Литви укладено договір про міжнародне співробітництво – обмін студентами, з провідними фірмами-розробниками програмних засобів, які в процесі проходження студентами практики кращим пропонують роботу. Під час навчання студенти кафедри мають змогу набути знань та досвіду, працюючи адміністраторами комп’ютерних лабораторій університету, у відділі технічних засобів навчання та дистанційної освіти, центрі інтелектуальних комп’ютерних систем, Інституті телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України».

Відповідальний секретар приймальної комісії Грибков Сергій Віталійович, в.о. завідувача кафедри «Інформатики» познайомив з правилами прийому за скороченим терміном навчання.

Харкянен Олена Валеріївна провела екскурсію навчальними лабораторіями,  факультетами,  ознайомила з комп’ютерним забезпеченням для  виконання студентами самостійної і науково-дослідної робіти.  А далі нас очікувало знайомство зі славетним містом Київом.

Деякі студенти їхали до Києва вперше, тому хвилювалися і з нетерпінням чекали цієї зустрічі. Відчувши неповторну атмосферу Національного університету харчових технологій, студенти Волинського коледжу ще раз переконалися, що здобувати наступний ступінь вищої освіти будуть саме тут.

Упродовж наступного дня відвідали історичні та релігійні пам’ятки, такі як Софіївський, Андріївський, Володимирський собори, Золоті ворота, Маріїнський парк; пройшлися Андріївським узвозом та піднялися на Замкову гору; відвідали Зоопарк; захоплювались Набережною та вечірньою красою Хрещатика.

Це був один з найкращих днів – шалені емоції і незабутні враження!