Круглий стіл за участю кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ

Відповідно до плану заходів щодо інформування вступників, їх батьків та роботодавців про діяльність Навчального комплексу Національного університету харчових технологій 17 листопада у Волинському коледжі НУХТ відбувся круглий стіл на тему: «Ступенева освіта, як важлива умова підготовки висококваліфікованого фахівця в сфері туризму» за участю доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу Романа Мазурця та Марини Руднєвої.

В ході зустрічі викладачів НУХТ з студентами відділення туризму та готельно-ресторанної справи коледжу відбулась бесіда про переваги ступеневої освіти в підготовці спеціалістів у сфері туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Студенти коледжу ознайомились з структурою університету, можливостями отримання важливих знань та навичок під час навчання, проходження практик та подальшого працевлаштування в готелях провідних світових готельних мереж та структурах внутрішніх та міжнародних туроператорів.

В сучасних умовах насиченого ринку освітніх послуг абітурієнту іноді важко зробити правильний вибір, адже важливо врахувати і місце розташування вузу, і вартість навчання, і викладацький склад. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу є спеціалістами –практиками, які можуть навчити майбутніх студентів тонкощам відповідної сфери.